Alexanderteknik stemmer krop og sind

God brug af tablet

Alexanderteknik stemmer krop og sind

Alexanderteknik stemmer krop og sind på samme måde som en musiker stemmer sit musikinstrument. Når kroppen er ude af stemning, taler den sit eget sprog. Kan du høre, hvad den siger? Alexanderteknik er et kraftfuldt redskab til forandring, som skaber varige forbedringer både fysisk og mentalt.

Brug dig selv godt

Og netop brugen af dig selv er en afgørende faktor for, hvordan du fungerer. At lære alexanderteknik betyder, at du får et langt større kendskab til, hvordan kroppen og sindet arbejder. Du opgraderer fra ukendt til kendt, så du kan bruge dig selv bedre. Det handler om, hvordan du gør, og ikke hvad du gør. Du arbejder med viden – både ny og gammel viden, som omsættes til erfaring, så du kan gå vejen. Og netop de små ting i dagligdagen har en meget stor betydning og indflydelse på vores livskvalitet. Hvis vi feks. runder ryggen, hver gang vi sidder ned, er det en bevægelse som er helt almindelig, og højst sandsynligt ikke noget, der længere er aktivt i vores bevidsthed, og derfor lægger vi ikke mærke til den rundede ryg, før den gør ondt.

 Se den glimrende film lige her

Alexanderteknik er meget mere end kropsholdning

Brug dig selv godt når du spiller et instrument

Alexanderteknik til musikeren

Alexanderteknik anses for at kunne skabe en bedre kropsholdning, og ja, det er teknikken eminent til. Grundlæggende handler teknikken om at opøve en forøget bevidsthed i forholdet mellem de ydre påvirkninger og de indre reaktioner. Derfor kan den bruges i alle livets forhold, hvad enten det handler om kropslige eller følelsesmæssige spændinger.

I Sensoriet møder jeg mennesker, der gerne vil have redskaber de selv kan anvende i deres liv. Og jeg er i mange, mange tilfælde den sidste station der besøges, inden håbet slukkes. Og det er en ære at få den fornøjelse.

Du kan få flere gratis tips ved at melde dig til mit nyhedsbrev ude til højre.

Lukket for kommentarer.