Børnekittet – også til voksne

Hvis jeg skulle have børn igen, ville jeg helt klart investere i doTERRA’s børnekit. Du kan læse om kittet herunder eller se videoen midt i teksten.

En af de vigtigste gaver at give børn er at lære dem at navigere i deres følelser – i hvert fald hvis du spørger mig. At gøre børnene fortrolige med deres egne reaktioner og give dem en mulighed for at forløse dem er den største af alle gaver. Og børnekittet kan heldigvis også bruges af forældre. Det kunne jo være, at du også havde brug for lidt støtte til de uvante situationer, der altid opstår i livet med børn. Olierne er på en og samme tid både milde og kraftfulde og derfor perfekte til både sensitive typer og duftfølsomme.

Thinker
Thinker er børnenes svar på InTune. Den er designet til hjernen med henblik på fokus og koncentration. Genial til lektier eller øjeblikke, hvor hjernen skal være skarp. Indeholder Vetiver, Peppermint, Clementine og Rosemary. Rigtig god om eftermiddagen, hvis man er lidt mentalt udmattet, eller til kedelige og/eller svære opgaver.

Calmer
Calmer er børnenes svar på Serenity. Indeholder blandt andet Cananga, der får nervesystemet til at falde helt til ro. Desuden Roman Chamomile der handler meget om at få et formål, hvilket også beroliger hjernen og giver dyb stilhed. Lavendel og Buddha Wood er de sidste ingredienser. Kan bruges under fødderne ved sengetid eller ved nedsmeltninger/udfordringer i løbet af dagen.

Tamer
Børnenes version af Zengest, som er olien for integration både fysisk og mentalt. Vi bliver i stand til at integrere tanker, følelser og oplevelser. Ideel til alle udfordringer med fordøjelsen som i sidste ende handler om, at vi ikke formår at fordøje livet ordentligt. Der bliver lagt for mange ubearbejdede følelser i kroppen. Vi bliver i stand til at mærke de mange følelser og ikke mindst give slip på dem. Indeholder Spearmint, Peppermint, Ginger, Black Pepper og Parsley Seed. Tamer inspirerer desuden til handling, så flowet genetableres. Er også rigtig god til køresyge.

Brave
Børnenes svar på Motivate. Brave giver mod og styrke til at handle på udfordrende opgaver. Indeholder Wild Orange, Amyris, Osmanthus og Cinnamon. Selvsikkerhed og tillid til egne evner styrkes, og tendensen til “brok” og udsættelse sænkes.

Steady
Børnenes svar på Balance. Indeholder Amyris, Balsam Fir, Coriander og Magnolia. Helt genial til alle former for angst, bekymring og nervøsitet. Giver ro og balance. Super til hurtig grounding i øjeblikke, hvor man har brug for indre ro. Lindrer stress og overvældelse.

Stronger
Børnenes svar på On Guard. Designet til at beskytte og lindre kroppen. Indeholder Cedarwood, Litsea, Frankincense og Rose. Olien booster immunsystem og vitaliserer. Kan med fordel rulles langs rygsøjlen i perioder, hvor vi skranter lidt. Eller bruges forebyggende i perioder med sæson for influenza og lignende.

Rescuer
Børnenes svar på Deep Blue. Også designet til kroppen primært med fokus på smertelindring, som for børnene oftest handler om vokseværk, mindre slag og blå mærker. Indeholder: Copaiba, Lavender, Spearmint og Zanthoxylum Transformerer og lindrer ømhed efter en lang dag på legepladsen eller trampolinen.

Der er 7 olier i kittet, og de er alle fortyndet med kokosolie. Rollerne kan rulles på underarmen, ved hjertet, under næsen, på maven, under fødder eller langs rygsøjlen.

Børn tager olierne til sig med begejstring og bliver hurtigt fortrolige med flaskerne. De kommer i en smart taske inklusiv kort med symboler, så børnene kan lære, hvad den enkelte olie skal bruges til. Desuden kan man sætte en karabinhage på låget, så flaskerne kan fastgøres i skoletasken. På den måde kan børnene selv handle, når de er væk hjemmefra. Kan bruges af børn i alle aldre.

Børnekittet med essentielle olier fra doTERRA

Du kan læse uddybende om børnesættet her.

Lukket for kommentarer.