Byd op til homeparty

Mød et velduftende univers med rene og kraftfulde essentielle olier.

Det siges jo, at der findes en olie til alt. Så kom og lær om, hvordan du kan bruge olierne med en guldgrube af viden indenfor områderne lækker hudpleje, personlig udvikling, rengøring og oprydning samt som purefume – alt sammen uden kunstig kemi.

Bliv præsenteret for de essentielle olier i hjemlige omgivelser ved at invitere til homeparty. Jeg elsker den dynamik, der opstår i fællesskabet og i den lille gruppe, hvor alle får plads til deres spørgsmål og reflektioner.

Jeg pakker olierne og kommer hjem til dig. Det er uden beregning indenfor 60 km. Du inviterer minimum 5 gæster og sørger for det praktiske. Varighed cirka 2 timer.

Vi har på forhånd valgt et tema. Det kan feks være:

  • Sådan kommer du godt gennem den mørke tid
  • Præsentation af de 10 mest populære essentielle olier – også kaldet hjemmeapoteket
  • Din stress siger noget – lær at lytte
  • Sådan bruger du essentielle olier til selvomsorg og balance
  • Eller et tema som du synes, det kunne være interessant at dykke ned i

Det siges jo, at der findes en olie til alt

Nogle gange har vi brug for en livline eller en ordløs coach. Sådan arbejder olierne.

Vores energi og fokus er omdrejningspunktet for vores oplevelse af livet. Det indre spejles i det ydre, og omvendt. De seneste 2 år har jeg stiftet bekendtskab med dóTERRA’s essentielle olier, og jeg har set den transformation, de kan skabe for os ved at justere vores energi og dermed vores virkelighed – på en usandsynlig velduftende og sansefuld måde. Som en effektiv stemmegaffel. Jeg er blæst bagover af begejstring for oliernes indvirkning på både fysiske og følelsesmæssige udfordringer.

Al det vil jeg gerne dele med verden. Jeg er vild med soveolien, som i den grad har genoprettet min dybe søvn; jeg har sluppet mere overansvar hurtigere end nogensinde med en af træolierne og har fået en ny parfume fuldstændig uden kemi. Det er et stort plus for mig, at doTerras olier er helt fri for syntetiske ingredienser. I lavendel er der udelukkende lavendel og intet andet. Og det er gennemtestet. Desuden støtter doTERRA små og uafhængige bønder, som får fast indkomst og fast arbejde, hvilket gavner både familier og små samfund til en øget levestandard.

Velkommen i Sensoriet

Jeg er selvstændig med klinik Sensoriet og har i mange år arbejdet jeg med alexanderteknik. Derefter kom energimedicinen og hele mindsettet ind i mit liv via Bachs blomsterdråber. Det arbejde fortsætter som en smuk tråd med de essentielle olier. Kombinationen af alexanderteknik og essentielle olier er en vidunderlig cocktail, der sætter nye standarder for din og min personlige udvikling. Jeg kan kontaktes på 22 82 05 45.

Lukket for kommentarer.