Cleanse and Restore Kit

Trænger du til en effektiv og samtidig nærende detox, der støtter og opbygger dig? Jeg begyndte min doTERRA rejse med dette kit, og det er en grundig omgang. Udover en gevaldig træthed havde jeg ikke nogle fysiske issues. Jeg gjorde det i oktober måned og fik feks. slet ikke brug for min lyslampe. Folk beretter om forbedret elasticitet i huden, allergier, der slipper, tarme, der kommer i form og smerter , der forsvinder. Du kan jo prøve, hvad det kan gøre for dig.

Cleanse & Restorebestår af følgende produkter:

Lemon Essential Oil

Lifelong Vitality – du kan læse her, hvad de har betydet for mig personligt

Zendrocrine Softgels

DigestZen Softgels

PB Asssist +

GX Assist

TerraZyme

DDD Prime Softgels

30 dage med Cleanse and Restore giver de fleste et boost i energien

Lukket for kommentarer.