Følelseskittet

Hvis du er nygerrig på olierne, er det en fordel at starte med et begyndersæt. Der findes flere forskellige, som fås til meget fordelagtige priser – et af dem er føleles-kittet. Det er et sæt med 6 flasker olie og en diffuser. Den er en uundværlig del af mit personlige hjemmeapotek, hvor de 6 olier giver lindring til helt almindelige følelsesudsving. Følelser er retningsgivende, men når de kører i loop, kommer vi til at hænge for længe fast. Olierne bryder loopet, og jeg er bare vild med dem alle sammen. Det er gave at kunne befri sig selv fra de loops og en endnu større gave at vise vores børn. De lærer lynhurtigt at navigere og udvælge den rette flaske. Kan bruges af både børn og voksne enten direkte på huden eller i diffuseren.

Console: En blanding der bringer lindring og trøst ved sorg, tab og smerte. Oplagt til begravelser men magisk til enhver form for sorg både af den helt eksistentielle slags og den hverdagsagtig og måske udefinerbar sorg. Console giver lindring, ro og stilhed, fordi vi bliver i stand til at mærke smerten og cirkulere den op og ud. Vi bliver samtidig i stand til at turde stilheden og tomheden, hvilket er essentielt i healende processer.

Forgive: En blanding som lindrer vrede, bitterhed, fordømmelse og kynisme. Vi bliver i stand til at mærke vores reelle behov og ære vores grænser. Forgive hjælper os til barmhjertighed og rummelighed, også i relationen til os selv. Vi lander i tilgivelse, forståelse, tolerance og empati. Selvom vrede er en grundfølelse, så handler vrede altid om modstand og noget, vi har overhørt. Med Forgive bliver vi i stand til at mærke vreden og justere efter den.

Cheer: En opløftende blanding som transformerer tungsind og blå toner. Cheer giver håb. Alt nyt begynder med håb, fordi håb baner vejen for nye muligheder. Vi kan ende i en forventning om permanent lidelse og ren overlevelse, og dermed en ond cirkel hvor den ene ulykke afløser den anden. Overordnet set har vi alle glæde som livsformål, så vi er på en sikker afvej, hvis glæde ikke er en central del af vores hverdag.

Passion: En opløftende blanding som lærer os at LEVE livet. Passion får os i kontakt med livets frikvarter, som er hele pointen med at være her. Giver også mod og lyst til at bevæge os uden for komfortzonen, hvor al ny læring og vækst befinder sig. Booster kreativitet, spontanitet og fantasi, mens trangen til pligt og kedelige rutiner dæmpes. Pligt og alvor erstattes af gejst, sjov og dyb begejstring. Nydelsen kommer i centrum.

Motivate: En blanding der giver opbakning, motivation og inspireret handling. Giver vilje og evne til at gå med de intuitive indskydelser. Støtter evnen til at stå stærkt i forhindringer, begrænsninger og udfordringer. Ideel når vi udsætter og hænger fast i tilløbet, der altid er det værste. Oplagt til tungere opgaver, vi ikke er klar til at slippe. Motivate hjælper os i gang, og derfra genetableres flowet, og tungheden slippes.

Peace: En blanding som giver dyb, indre og ydre ro, hvilket er en stor mangelvare for de fleste. Mange lever i en permanent tilstand af konstant stress og pres både indefra og udefra. Peace inspirerer os til at slippe al kontrol og de mange invitationer til støj, kamp og drama. Vi lander i stilhed og tomhed og en dyb forståelse af, at verdensfred begynder med os hver især. Peace skaber kontakt, tryghed og dyb, stille ro. Forcering og pres forlader systemet.

Følelses-kittet er en vigtig del af hjemmeapoteket.

Køb dit eget følelses-kit her

Lukket for kommentarer.