Gratis rådgivning

Jeg tilbyder gratis telefonisk rådgivning om de essentielle olier. Så er du nysgerrig på de essentielle olier, og hvad de kan hjælpe dig med, så benyt dig af muligheden.

Et af de spørgsmål jeg hører rigtig ofte er netop, hvordan man kommer i gang med olierne. Det kan du få hjælp til nu. Der findes flere begyndersæt, som dækker forskellige behov, og de fås til en fordelagtig pris. Lad mig hjælpe dig med at finde det perfekte sæt til dig. Det er også muligt at vælge a la carte i olierne, og så har du seriøst brug for rådgivining. 
Og ved du, at doTERRA også sælger de reneste og fineste kosttilskud, som jeg ikke ville undvære i disse tider.

Jeg begyndte selv på min olierejse på egen hånd. Det var sjovt og yderst lærerigt, og jeg fik købt rigtig mange olier meget hurtigt. På den baggrund er jeg rustet til at hjælpe dig med at udvælge de bedste olier, som hjælper dig lige der hvor du er.

Hvis du vil benytte dif tilbuddet, skal du overveje nedenstående spørgsmål, inden du ringer. På den måde kan jeg nemmest og hurtigst hjælpe dig videre. 

1) Hvad har du brug for hjælp til? Er det både dig selv og/eller familien?
2) Hvilke følelser er i spil? Har du tanker, der kører i loop? Er du presset, bange, umotiveret osv.
3) Hvordan har din krop det? Vil du styrke immunforsvaret? Hvad vil gøre den stærkere?
4) Hvad vil du gerne have mere af i dit liv?

Når du har summet på disse spørgsmål, skal du skal være i stand til at give mig et svar, der formidles på maksimum 5 minutter. På den måde træder essensen tydeligt frem, og vi kan bruge tiden til det, der hjælper dig videre.

Sådan gør du

For at få adgang til rådgivningen, kan du ringe, sms’e (22 82 05 45) eller sende en mail på helle@sensoriet.dk for at aftale et passende tidspunkt. Som udgangspunkt vil du have 30 minutter til rådighed, og der vil være god tid til at nå rundt om det hele.

Det er nu, du skal slå til, hvis olierne pirrer din nysgerrighed, og du allerede har tænkt, at de kunne være noget for dig. Eller hvis du er udfordret af den ene eller anden problemstilling, som du har brug for sparring til, så finder vi de rette olier til dig. Der findes nemlig en olie til alt. 


 De kærligste hilsner fra Helle – her med god afstand og med ønsket om at alle er sunde og raske.

Lukket for kommentarer.