Jeg springer ud

Jeg springer jeg ud – på dybt vand forstås.  Ja, det prøver min hjerne i hvert fald at overbevise mig om. Mit hjerte er fuldstændig overbevist om, at jeg går den rigtige vej.

Jeg taler om de essentielle olier fra doTerra.

Det var en lang og snigende forelskelse. Jeg har længe brugt olierne privat, men pludselig spillede mit hjerte samme melodi, som da jeg valgte alexanderteknik og Bachs blomsterdråber. Min hjerne kunne sagtens komme med 1000 grunde til ikke at gå med den melodi. Det gjorde den så sandelig også, men heldigvis kender jeg konsekvenserne af at overhøre signalerne. Derfor tilbyder jeg nu olierne professionelt.

Jeg har brugt essentielle olier i mange år og fra mange forskellige firmaer. Den første doTerra-flaske husker jeg så tydeligt. En skøn kvinde i mit netværk fortalte, at hun kunne putte et par dråber i vaskemaskinen og fjerne uvelkomne lugtgener. Det er jo et ninjatrick i min verden, da jeg har det ret anstrengt med syntetiske dufte. Derefter listede der sig flere olier ind fra doTerra.

Og hvad kan de så – de små flasker med de farverige etikketter? De kan støtte os både fysisk og følelsemæssigt. Og min erfaring er, at de arbejder dybt og effektivt.

Passion - Essentielle olier fra doTerra

Passion – en af de essentielle olier fra doTerra

I skrivende stund har jeg faktisk svært ved at finde flowet i ordene, så jeg afprøver “Passion”. Olien, der hjælper med at trænge igennem min vane med at skulle finde de helt rigtige ord, hvilket trigger og presser min logiske hjerne. Det føles som min hjerne spænder op omkring en enkelt begrænset rute og lukker ned for andre veje. Den spænding forsvandt i løbet af nul komma fem, da jeg puttede en dråbe Passion under næsen. Så nu flyder ordene frit mellem de forskellige dele af mig.

En af de olier, som jeg har taget regelmæssigt er Bergamot. Den får mig i kontakt med min selvaccept som en uudtømmelig indre kilde, og den får mig til at betragte mig mildt fremfor at dømme hårdt. Den er som om kroppen huskes på, at det er i orden at være mild overfor sig selv. Den dufter vidunderligt citrusagtigt og forfriskende.

Kan du genkende noget? I olieverdenen siger man, at der er en olie til alt, så jeg hjælper dig gerne til at finde din(e).

På søndag tager jeg olierne med ud i verden for første gang. Du kan møde mig til Popup i Jyderup, hvor jeg sammen med en række kompetente kvinder deler ud af nærende behandlinger og lækre produkter.

Det er på søndag d. 2. februar fra 10-16 på Høedvej 4 i 4450 Jyderup.

Kom og duft til de essentielle olier fra doTerra og find din favorit. Du kan stadig få vejledning om alexanderteknik.

Hvis du ønsker at vide mere, er du ligeledes velkommen til at skrive eller ringe til mig.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.