Kom godt i gang med olierne

De fleste starter deres olierejse med et begynderkit. Det er en ret smart måde at komme i gang på, da du får de mest populære olier til en fordelagtig pris. Det er en nem måde at få et passende udvalg af olier, som kan bruges på mange forskellige måder, og du kan lære olierne at kende i dit helt eget tempo.

Der findes 5 forskellige sæt, du kan vælge imellem. Her får du en hurtig oversigt, så du pejle dig ind på, hvilket sæt, der er godt for dig. Derefter kan du klikke dig videre for at læse en mere grundig beskrivelse af hvert sæt.

  1. Hjemmeapoteket – her får du alt, hvad du kan ønske dig til at holde dig selv og din familie i balance. Der er 10 olier, som dækker et bredt spektrum fra fodvorter til følelsesmæssig frihed. Faktisk giver det dig mindst 50 forskellige anvendelsesmuligheder. Der findes en basismodel (Family Essentials Kit) med 10 flasker af 5 ml og en luksusmodel (Home Essentials Kit) med 10 forskellige olier af 10 ml + en petal diffuser, som spreder olierne i rummet. Læs mere om hjemmeapoteket.
  2. Daily Habits Kit giver dig alt, hvad din krop behøver af kosttilskud for at restituere og vedligeholde sig. Du får doTERRA’s bedst sælgende produkt – Lifelong Vitality; 2 bøtter der støtter et velfungerende tarmsystem; en Deep Blue creme, som lindrer muskelømhed plus 5 essentielle olier af 5 ml. Læs mere om Daily Habits Kit her.
  3. Velværekittet (Aromatouch Diffused Kit) giver som navnet antyder olier til massage og velvære for hele familien. Udover 8 lækre olier af 5ml får du en flaske kokosolie, der trænger ind i huden uden at fedte plus en diffuser. Sættet indeholder også muligheder for et meget lille og effektivt hjemmeapotek. Læs mere om velværekittet.
  4. Børnekittet – også til voksne. Et sæt med 7 olier, der er fortyndede, så doseringen passer til børn og/eller sensitive. De kommer i rollers, som børnene lynhurtigt lærer at bruge selv. Desuden er der en taske, hætter med karabinhager og kort med visuelle beskrivelser af hver olie. Læs mere om børnekittet.
  5. Cleanse and Restore kittet er det helt store detox-kit. Der er alle doTERRAs kosttilskud, som tages som en kur over 30 dage. Læs mere om Cleanse and Restore.

Alle sæt indeholder en lækker bog med beskrivelser af de enkelt produkter. Det koster normalt €20 at få adgang til netværket OG en fast rabat på fremadrettede køb på 25%, men når du køber et begynder kit, bortfalder de €20. Ønsker du at købe a la carte, betaler du blot de €20, og så putter du de ønskede olier i kurven.

Naturens smukke kræfter

Lukket for kommentarer.