Længes du efter bevægelighed i din ryg?

Driller din ryg? Har du mange smerter? Virker motion ikke? Har du prøvet alt? Og længes du efter en krop med frihed og bevægelighed?

Du kan ændre din ryg med alexanderteknik. Du kan lære at afkode budskaberne, opløse spændingerne og få ny kropsbevidsthed.

Små jag i ryggen, som du fik væk med smertestillende medicin. I virkeligheden fortalte jagene, at du havde brug for mere fleksibilitet, men du forstod ikke budskabet. Så var der også lige skulderbladene, som blev meget anspændte i en stresset periode. Måske kom du ud af stressen, men kunne ikke slappe rigtig af i skuldrene bagefter. Og hvad med åndedrættet og tankerne? De spiller en kæmpe rolle ved rygproblemer, og jeg er klar til at hjælpe dig med at forstå sammenhængen og at få dig i kontakt med bevægeligheden, der rækker udover motion.

Din krop er både vidunderlig og intelligent, fordi alle informationer er indkodet. Tit får vi bare overdøvet dem med alle mulige og umulige vaner, så vi glemmer at lytte til de kloge informationer fra kroppen. Når du fjerner alle de små ting, der forstyrrer din krop, kvitterer den med lethed og fleksibilitet.

Er du klar til at tage styringen over din ryg? At få ryddet op i dine vaner og forstå hvad den fortæller dig? Og lære at tage hensyn?

Bestil tid nu på 22 82 05 45 til dig, din ryg og din kropsbevidsthed.

1:1 sessioner der på den mest optimale måde får dig til at slappe af, være i kontrol og opnå bevægelighed.

Alexanderteknik giver fleksibilitet i ryggen

Alexanderteknik giver fleksibilitet i ryggen

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.