Når din kæbe fortæller dig spændende historier om smerte, pligt og pres

Da jeg spiste morgenmad, gjorde det ondt i min kæbe. Hm, hvad var der nu på vej… Kroppen er bare din bedste historiefortæller. Kan du høre, hvad den siger?

Jeg er vant til alle mulige og umulige signaler fra krop og sind, for hver gang noget vil bevæges eller kommer i bevægelse, så opstår nye sansninger. Det er blevet en fast del af mit liv, siden min første alexanderlektion for 28 år siden.

HVER gang det sker, prøver min hjerne at overtage herredømmet for at analysere, hvad der nu er gang i, og HVER gang øver jeg mig i at observere uden at vurdere, bedømme eller analysere. Bare lade tingene ske og slippe kontrollen. Ja, det er muligt at lære – også for dig, kære læser.

Nå, tilbage til kæben, som blev tiltagende opspændt i løbet af dagen med udløbere til både nakke og hoved. Det endte med en virkelig opmærksomhedskrævende hovedpine. Det sker meget sjældent, jeg har ondt på en måde, hvor jeg tænker, at smertestillende midler er næste skridt. Der var jeg nu.

Jubii – en glimrende idé
Så fik jeg en god ide – faktisk glimrende, når jeg nu selv skal sige det. Jeg prøver morfinbomben. De af jer der kender mig, tænker nok, at nu er jeg da blevet helt bims. Mig der lever af at hjælpe folk ud af smertestillende medicin, når ryggen, knæene eller nakken driller. Det gør jeg stadig med glæde via alexanderteknik, men det kan jo være nødvendigt at have en livline i tilspidsede situationer

Den hjemmelavede morfinbombe
Den hjemmelavede morfinbombe

Gå hjem Panodil
Naturligvis har jeg ind i mellem taget Panodil og lignende, men jeg bryder mig absolut ikke om den lammede fornemmelse, den kemiske medicin efterlader overalt i kroppen. Enten mærker man det hele eller også ingenting. Morfinbomben virker helt anderledes. Min hovedpine forsvandt, og jeg kunne mærke, at der alligevel var bevægelse og fornemmelse i kroppen. I skrivende stund her en uges tid efter morfinbomben arbejder min kæbe sig stadig ud af en række spændinger for at finde et ny måde at være kæbe på,  men på en langt mere rolig måde. Det viser sig ligeledes, at følelsen bag handler om at give slip på nogle pligtting. Det svar kom helt af sig selv uden pres og maseri, og sådan er kroppen en guldgrube af intelligens. Pligt og pres er i øvrigt et af mine tydelige temaer, som udfoldes som en Babushka – der er altid en til indeni!

Nu har jeg så haft den fantastiske oplevelse, som jeg har hørt om fra andre, der med succes bruger morfinbomben til langt mere alvorlige og såkaldte kroniske smerter. Morfinbomben indeholder essentielle olier og kan bruges på sigt uden at blive afhængig; det er rene produkter uden kemi og uden sløvende bivirkninger. Kroppen er bare din bedste historiefortæller.

Lav morfinbomben selv
Morfinbomben kan du selv lave af de essentielle olier fra dōTERRA. Du skal bruge en pakke kapsler og 3 olier: Bland 6 dråber Frankincense, Lemongrass og Oregano eller Marjoram i en kapsel og brug efter behov op til 3 gange om dagen.

De bedste og mest bevægelige hilsner fra Helle

Er du nysgerrig, kan du kan købe olierne her https://sensoriet.dk/saadan-handler-du-i-shoppen/

PS: Husk at du kan få gratis rådgivning om olierne pt https://sensoriet.dk/gratis-raadgivning/

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.