Tankemylder ved sengetid

Lider du af tankemylder ved sengetid, hvor tankerne kværner rundt i ring? Argumenterne fra diskussionen med kollegaerne i formiddag buldrer stadig frem og tilbage a la jeg kunne også have gjort dit, og jeg skulle også have sagt dat. Det synes umuligt for dig  at stoppe tankestrømmen, så roen og søvnen kan indfinde sig.

Bachs originale blomsterdråber kendes og bruges af rigtig mange pga. nødhjælpsdråberne. Fire dråber skaber ro og centrering i akutte stress-situationer, og mange bruger dem også som hjælp til at falde i søvn. Du kan se min video om dråberne  her

Night-versionen af nødhjælpsdråberne skaber også ro og centrering og dæmper desuden tankemylder. De der ræsende tanker, der kører i ring i en uendelighed. Og hvis det er derfor, du har svært ved at falde i søvn, så virker Night-dråberne glimrende. I Danmark er det vist mest almindeligt at få Night-dråberne som spray! Indholdet og virkningen er helt den samme. Du skal bruge 2 pust direkte i munden, og det kan du gentage så mange gange som nødvendigt, indtil roen indfinder sig. Hvis du har en flaske med pipette, som du indtager i dråbeform, skal du tage 4 dråber. Og når dine tanker falder til ro, følger din krop automatisk med.

Men husk lige at der kan være rigtig mange andre grunde til, at du kan have svært ved at falde i søvn. Et problem kan altid ses og behandles fra flere planer – det fysiske, det mentale og det sjælelige. Så mærk godt efter hvad du har brug for.

Bachs night-nødhjælpsdråber

Tankemylder ved sengetid

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.