Ønsker du essentielle olier i din business?

Du er i færd med at læse dette, fordi du er nysgerrig på forretningsdelen i doTERRA.

Når du ønsker at lade de essentielle olier fra doTERRA indgå i din business, foregår det på følgende måde:

Når du vælger at gå forretningsvejen i doTERRA, bliver du Wellness Advocat, som kaldes bygger på dansk. Det kan være, du allerede har en business, hvor det vil være oplagt at supplere med de essentielle olier. Måske er du blevet så begejstret, at du allerede fra første færd bare har et stort indre YES på muligheden. Hvis du allerede er kunde, kan du nemt opgradere dig til bygger. Jeg anbefaler altid, at vi tager en snak, før du trykker på knappen. Jeg vil nemlig gerne lære dig at kende, da vi skal arbejde sammen.

Velkommen i Team Lavt Gærde

Du signer op og køber via mit link og bliver en del af Team Lavt Gærde ledet af Christine Eilvig. Teamet hedder sådan, fordi målet er at udforske og leve de veje, som har det lave gærde og de nærende veje som fællesnævner. Det hele foregår i Facebookgruppen af samme navn, og den inviterer jeg dig til, når du har lagt din første ordre. Du kan se denne video med en generel intro til Team Lavt Gærde. Gruppen har pt 3000 medlemmer og vækster hele tiden. Du finder en enorm videns- og erfaringsbank, der støtter dig på din olierejse. Du har naturligvis også muligheden for selv at stille spørgsmål. Desuden inviteres du også til mit team i Facebookgruppen “Essentielle olier til krop, sind og ånd”. Det er mere intimt og hjemligt.

doTERRA betyder “jordens gaver” og de kommer i smukke flasker

Din investering

Som bygger i Team Lavt Gærde er du forpligtet til at købe for 150 PV om måneden. PV betyder pointværdi og er en intern værdisættelse i doTERRA. Det svarer rundt regnet til euro. Du opretter et abonnement, som du selv kan sammensætte. Det kaldes en LRP – loyalty reward program, som afsendes mellem d. 1. og 15. i måneden. Se den fine video om LRP her. Når du køber for minimum 125 PV, modtager du desuden månedens gratis olie. For hver 3. måned stiger du 5% i rabat på alle dine køb, og du får 10% tilbage i point for dine køb, samt fragten returneres også i point. Og posten afleverer din pakke på dørtrinnet. Du opnår kommission, når du signer nye kunder og byggere op og har mulighed for at stige i rank. Du kan se alle detaljerne i denne video. Som du måske allerede ved, foregår forretningsdelen via network marketing. Det betyder grundlæggende, at du både får salg og information i samme pakke. Det har mange en mening om – se denne video og dan din egen mening. Ja, det var mange informationer på en gang, men du behøver heldigvis slet ikke at forstå det hele på forhånd – du lærer alt det du skal bruge undervejs.

Faglig sparring

I Team Lavt Gærde findes også en gruppe kun for byggere, hvor der hver måned afholdes byggemøde. Et byggemøde indeholder altid tapping med Anne Hejselbjerg, som kærligt og bestemt leder os gennem vores aktuelle udfordringer. Christine Eilvig kan have et tema på banen, og der kan være gæster, som er relevante for byggeriet og vores personlige rejse. Alt bliver optaget og kan genses og fordøjes i dit eget tempo. Der ligger desuden en del videoer og filer om business med en selvkærlig og spirituel klangbund. Alt er til fri afbenyttelse. Der er også en video om livet som bygger Få succes som bygger.

Mit liv som bygger

Min personlige rejse handlede først om at lære olierne at kende, hvorefter jeg følte mig kaldet til at blive bygger. Jeg bruger olierne hver eneste dag og finder stadig nye vinkler og anvendelsesmuligheder. Jeg er begejstret over, at en olie – ofte hurtigt og ordløst – kan frisætte og frigøre spændinger af både fysisk, mental og åndelig karakter. Jeg oplever en total synkronicitet med doTERRA’s forretningsmodel – de formår virkelig at dyrke business med en klar hjerteværdi. Det er meget inspirerende for mig. Undervejs på min olierejse, er jeg desuden blevet meget optaget af, at planterne dyrkes, hvor de naturligt hører hjemme, fordi det også øger deres terapeutiske effekt. doTERRA samarbejder direkte med uafhængige bønder, som får en aflønning, hvor de får mulighed for en fast indtjening, der også er højere end med mange mellemled. Det giver stabil indtægt og højere levestandard til mange små samfund i såkaldt fattige dele af verden. doTERRA kalder konceptet “both sides of the bottle”, og det føles fantastisk at vide, at når jeg bruger mine olier, understøtter jeg ligeledes de små uafhængige bønder. Konceptet giver ligeledes garanti for, at ingen mellemmænd tjener penge eller tilsætter syntetiske fyldstoffer for at få det til at række længere.

Desuden har jeg været soloselvstændig i mange år og nyder den frihed, der ligger i selv at kunne bestemme. Jeg har været/er i flere faglige netværk, men begyndte at mærke en længsel efter en anden slags fællesskab. Jeg var slet ikke klar over, at Team Lavt Gærde blev svaret på mine bønner i den retning. Fælleskabet i oliegruppen er meget givende i et feminent, fremadrettet og spirituelt værdisæt væk fra knokleri og outdatede strategier. Der findes faglig sparring på alle områder af både personlig og business karakter, som jo i øvrigt hænger uløseligt sammen. Jeg har dykket dybt feks. i tappingens muligheder. Der kan være et tema oppe på en byggemøde, som både giver gruppens energi på emnet, men også mulighed for at arbejde videre på egen hånd, fordi møderne kan genses. Det er en anden vinkel på frihed for mig.

Du kan også bvive en del af det fællesskab, og jeg vil elske at være din guide på din olierejse, og du er velkommen, når dit hjerte hvisker go.

Lukket for kommentarer.