Sensoriet – sans dig sund

Sans dig sund i Sensoriet og mød høj faglighed, passion, jordbundethed, intuition og humor. Mellem disse hjørnestene udspænder sig et festligt fyrværkeri af menneskelig sansning og genkendelse helt inde i kernen af os. Her tilføres ny viden – måske på gamle flasker, og du lærer at gå din helt egen vej med dine fodaftryk. Vejen fra hjertet og ud i verden. Ofte gennem en dør som medfører nye indsigter, som gør det er umuligt at vende tilbage til gamle tankegange, men til gengæld afløses  af dybe personlige transformationer. Du bliver ganske simpelt klogere på dig selv og bedre til at være dig.

Jeg møder mennesker, når de er kommet til en blind vej, som de har brug for at gøre til et vendepunkt. Der er altid et skilt ved vendepunkterne, et budskab, som kan aflæses. Det hjælper jeg med at tyde, sammen med de mennesker, der søger inspiration ved det vendepunkt. Og min dybeste passion er at kunne hjælpe.

Så har du ondt i knæet, en smertende ryg, overvældende træthed, tankemylder, uvished om karrieren, en hæs stemme, overfladisk vejrtrækning, bekymringer eller manglende koncentration, så er det altid muligt at finde nye veje. Du kan hverken tvinge eller forcere det, som ikke længere tjener dig, men du kan give slip ved venligt og bestemt at skrue op for bevidstheden og på den måde skabe nye erfaringsspor.

Stress, hovedpine og rygsmerter er de klassiske problemer, der får folk til at opsøge alexanderteknik. Jeg tilbyder en helhedsorienteret tilgang med dig og din krop i centrum, så sundheden og livsglæden vender tilbage. Jeg tilbyder alexanderteknik i min klinik i Tølløse.

Danske alexanderlærere er organiseret i DFLAT – Dansk Forening af Lærere i Alexanderteknik – se mere på www.dflat.dk  Uddannelsen er i dag en internationalt godkendt mesterlæreruddannelse på 1600 timer fordelt over tre år. Foreningens medlemmer er forpligtet til at overholde de fastlagte faglige og etiske retningslinjer.

Bachs blomsterdråber er energimedicin, hvor dine følelser og reaktioner er centrum for at genetablere  din sundhed og livsglæde. Dråberne kan bruges til at balancere alle aspekter i livet, og de klassiske problemstillinger er stress, søvnbesvær, perfektionisme, lavt selvværd og livskriser. Jeg tilbyder Bach-rådgivning via telefonen eller i klinikken i Tølløse.

Jeg deltager jævnligt i supervsion og efteruddannelse for at opgradere både min viden og min erfaring, så jeg kan rådgive på et endnu dybere plan.

Hvis du føler dig tiltrukket af mine ydelser, er du velkommen til at kontakte mig.

I Sensoriet møder du høj faglighed, passion, jordbundethed, intuition og humor.

I Sensoriet møder du høj faglighed, passion, jordbundethed, intuition og humor.

Lukket for kommentarer.