Om Helle Sune Jensen

Mit navn er Helle Sune Jensen, og jeg er indehaver af Sensoriet, der ligger i 4340 Tølløse midt i min skønne have med de smukke Sjællandske Alper i horisonten.

Jeg elsker min have – at være omgivet af skønhed og naturens visdom er en evig inspiration. Jeg forundres over, at ethvert lille frø kender sin egen essens indefra – et solsikkefrø kan kun blive til et solsikkefrø. Det udvikler sig indefra med hjælp udefra  via lys, luft, temperatur, ståsted, sol, nedbør og vind.

På samme måde har vi alle vores helt egen essens, som vi kan få frem ved at stå ved vores behov og længsler og være modige nok til at forfølge dem. Når vi sætter vores lys i skygge, skjuler vi dele af os, men inderst inde i vores intuition og mavefornemmelse ved vi godt, hvem vi er.

Den amerikanske spirituelle lærer Marianne Williamson udtrykker det så smukt:

“Vor dybeste frygt er ikke, at vi er utilstrækkelige.
Vor dybeste frygt er, at vi er grænseløst kraftfulde.
Det er vort lys, ikke vort mørke, der skræmmer os mest.
Vi spørger os selv: er jeg virkelig strålende begavet, vidunderlig, talentfuld og eventyrlig?
Er det i virkeligheden ikke det du er?
Du er Guds barn!
At gøre dig lille, tjener ikke verden.
Der er intet oplyst i at gøre dig mindre, så andre mennesker omkring dig, ikke vil føle sig usikre.
Vi er født til at manifestere det Guddommelige i os. Det er i os alle!
Når vi lader vort eget lys skinne, giver vi ubevidst andre mennesker lov til det samme.
Når vi frigør os, fra vores egen frygt, befrier vores tilstedeværelse automatisk andre.”

Min egen historie begyndte, da jeg læste musik på universitetet. Min krop og mit sind var helt ude af koordination, og jeg brugte tonsvis af hjernearbejde, der ikke slog rod i min krop. Jeg følte en dyb længsel efter en anden form for kontrol i mit liv, og derfor tog jeg lektioner i alexanderteknik. I den allerførste lektion vidste jeg bare helt ind i mine celler, at det skulle være min vej. Det var som om noget blev besluttet for mig, og som jeg blev nødt til at følge.

Da jeg senere uddannede mig til Bachrådgiver, skete det på samme måde: mit intellekt prøvede længe at tvinge mig væk fra intutionens klare budskab om at dykke ned i energimedicinen. Jeg troede i virkeligheden ikke på det, men vidste bare, at jeg måtte gå den vej. Så jeg var lidt hurtigere til at komme ud af starthullerne, og det var lige det jeg skulle.

Jeg er nu på min livsbane – det helt perfekte sted, hvor min viden og erfaring løfter og inspirerer de mennesker, som opsøger mig for at få hjælp. Min passion og min sjæl næres af at kunne hjælpe, og det er i sandhed et rigt liv at være i stand til at berige andre i deres liv.

Helle Sune Jensen - ekspert i alexanderteknik og Bachs blomsterdråber.

Helle Sune Jensen – ekspert i alexanderteknik og Bachs blomsterdråber.

Lukket for kommentarer.