Soveolie

Jeg har forelsket mig i de æteriske olier fra doTerra. De dufter godt og er helt rene og fri for syntetiske og kemiske komponeneter. Det betyder, at de både har effekt på din livskvalitet og har terapeutiske virkninger.
Jeg har eksperimenteret med olierne i månedsvis. På mange måder ligner de Bachs blomsterdråber, fordi det er energien, der er centrum. De kan løfte dig ud af de følelsesmæssige loops, som du ønsker for at ændre og transformere.

På lørdag får du mulighed for at dufte til soveolien. Det er en af de olier, som virkelig har gjort en forskel for mig selv. Jeg har haft  nogle år med mange bekymringer, som triggede et dybt og gammelt mønster af stress, hvilket betød, at jeg vågnede midt om natten og ikke kunne falde i søvn igen. Det tærer på energien – det ved alle, der har prøvet den slags. Egentlig syntes jeg det var lidt poppet og alt for nemt med sådan en soveolie, men det siger jo mere om min indstilling end om olien. Derfor gik der lidt tid, før jeg afprøvede den, og naturligvis var den særdeles effektiv. Jeg sover dybere og vpgner sjældenere i løbet af natten, og når jeg gør, falder jeg ret hurtigt i søvn igen. Det betyder, at jeg nu er veludhvilet og frisk om morgenen.

 

Soveolien består af lavendel, cedertræ, ylang ylang, romersk kamille, vanille, vetiver, sandeltræ, hotræ og merian. De får krop, sind og ånd til at slappe helt af.

Har du lyst til at dufte til soveolien, så kig forbi på lørdag d. 11. januar mellem kl. 10 og 11. Du kan også få mere info om olierne fra doTerra og dufte til flere af de andre flasker, hvis du lyster og få at vide hvor du køber dem.

Du er velkommen på Primulave 8 i 4340 Tølløse.

 

 

Lukket for kommentarer.