Superkræfter på flaske

Jeg er bare ikke vild med syntetisk parfumeret vaskepulver og skyllemiddel. Punktum. Heldigvis blev en lille flaske med superkræfter et vendepunkt for mig

Naturligvis har jeg ikke den slags produkter i mit hjem, men duftene kom alligevel med hjem, når min søn havde været tæt på skolekammeraterne, eller da jeg i en periode vaskede for min gamle far.

Har jeg slået mig selv oven i hovedet med det? JA. Syntes at jeg var for sensitiv og nærtagende? Big time yes. Og hjalp det på lugten – næh!

Og alle de syntetiske ingredienser er jo hverken godt for hormonbalancen eller miljøet.

Naturlig luftfjerner

Da en skøn kvinde præsenterede en essentiel olie ved navn Purify, der kunne fjerne lugten af al den kemi i tøjet, blev jeg henrykt og købte straks en flaske. Purify er en essentiel olieblanding, der indeholder Lemon, Sibirian Fir, Citronella, Lime, Tea Tree og Cilantro.

Og ja, dråberne virkede som et vidundermiddel og blev svaret på en kæmpebøn.

Jeg har siden brugt Purify med succes på spildt øl på gulvet i badeværelset, hvor gulvvarmen sugede det godt fast. På tøj – også genbrugstøj – som kan genvinde duften af frisk. På benzinlugt i bilen. På dårlig og stagneret luft i hjemmet både fysisk og energetisk. Både mande- og teenageværelser kan have fordel af en gang Purify, men dét gør jeg kun med tilladelse!

Nu er det bare skønt at have en flaske Purify stående, som jeg kan ty til, når det er nødvendigt.

Den essentielle olie “Purify” kommer fra firmaet doTERRA, som producerer rene og kraftfulde olier.

Sådan gør du

Kom 5 dråber Purify i sæbeskålen i vaskemaskinen og 5 dråber i skyllemiddelskuffen og vask som sædvanligt. Andre steder kan du putte en dråbe direkte på det lugtende sted eller kør diffuseren – en lille fantastisk anordning, der spreder duften i rummet over tid – med 2 dråber i et par timer. Så bliver al dårlig luft fornyet.

Essentielle olier fra doTERRA

Og den skønne kvinde havde andre flasker med superkræfter, som kaldte på mig. Jeg har brugt essentielle olier fra forskellige firmaer i mange år, men dem fra doTERRA – firmaet bag alle disse flasker med superkræfter – kaldte specifikt på mig. Den første flaske blev et kæmpe vendepunkt for mig, og nu kender jeg alle olierne og er meget taknemmelig for at kunne hjælpe både mig selv og andre. Jeg har også med held brugt flasker med superkræfter til vanen med at slå mig selv i hovedet, eller min tendens til at dømme mig selv nærtagende og sensitiv. Det siges jo, at der findes en olie til alt.

Hvis du er blevet nysgerrig på olierne, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper dig gerne videre.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.