Trænger du til mere vitalitet og overskud?

Kender du oplevelsen med kaffe og kage, som giver dig en masse energi?  Men også resultatet når energien falder igen, og du bliver træt, flad og har lyst til at sove. Hjælpen er nær, for MetaPWR hjælper dig med at regulere dit blodsukker og din forbrænding. MetaPWR er også til dig, der gerne vil løfte et eller flere områder i dit liv. Mit bedste og korteste råd er: prøv det. Hæng på for at høre mere om hvorfor collagen kan få grå hår til at genvinde deres originale farve samt give dig et kæmpe boost af energi.


PS: Det her skriv er det længste blogindlæg, jeg nogensinde har skrevet. Jeg prøver at formidle både præcist og grundigt. Du behøver overhovedet slet ikke forstå det hele – du kan bare begynde med produkterne, hvis du føler dig kaldet. Ellers kan du bare læse lidt ad gangen. Jeg startede på absolut bar bund og har fyldt information på løbende.

Betydningen af et svingende blodsukker

En af de største udfordringer i det moderne liv er et svingende blodsukker. Det er grundtanken bag doTERRA’s nye produkt MetaPWR (udtales metapower). Udover de ting, som vi alle ved om motion, kost og søvn, tilbydes vi nu en række produkter, som kan stabilisere vores blodsukker og derigennem booste vores livskvalitet, så vi opnår et bedre og aktivt helbred i de år, vi lever. Et svingende blodsukker er en betydelig faktor i aldringsprocessen, så hver gang blodsukkeret stiger og derefter falder, betyder det en ekstra belastning for kroppen. Den dårlige forbrænding er desuden en rigtig skurk, når vi taler og overaktive fedtceller, udsving i blodsukkeret, insulinresistens samt oxidativ stress i cellerne.

Hvorfor overhovedet spise collagen

Collagen er proteiner. Der findes 28 forskellige i vores krop, som er grundlæggende byggesten for hud, hår, muskler led, brusk, sener, knogler og bindevæv. Både produktionen og kvaliteten falder med alderen. Jeg har aldrig interesseret mig for collagen. Det var ikke et behov for mig at få stærkere hår, og mine rynker ved øjnene lever jeg fint med. Lige indtil doTERRA begyndte at tale om MetaPWR –. De laver rene produkter af høj kvalitet og med de fineste intentioner. Derfor spidsede jeg ører, da doTERRA lancerede collagen. Det er ikke bare collagen, men også 3 produkter til forbrændingen. Meta står for stofskifte/forbrænding (metabolisme), og PWR står for Personalized Wellness Realised og kan bedst oversættes til personlig power. Produkterne er til dig, der er udfordret på den dybe søvn. Er du beautynørd, vil du elske det. Er du udfordret på blodsukkeret og vægten; har du fysiske skader, som har svært ved at hele; er din hjerne tåget så giv MetaPWR en chance. Både collagen- og NAD+produktionen falder med alderen. NAD+ er f.eks. faldet med 40-50% fra slutningen af 40’erne. Forbrændingen, hvilket påvirker vægten, kognitive funktioner og din energi falder ligeledes med alderen. Derfor er din biologiske alder langt vigtigere end din kronologiske alder, og det har du i den grad indflydelse på.

Det har altid været en naturlig tanke for mig at tænke på den måde. Jeg har altid reageret undrende, når beskeden om, at det må du lære at leve med, trækkes op af hatten. Jeg har oplevet mange såkaldte mirakelhistorier i min alexanderpraksis i løbet af årene, at jeg kunne skrive en bog om dem. Jeg tilbyder løsninger, som du selv får en aktiv rolle i. Sådan er det også med MetaPWR. De første produkter jeg købte hos doTERRA, var Life Long Vitality, som er kosttilskud, der nærer cellerne med vitaminer og mineraler som bioaktive stoffer. Det var første gang jeg tog kosttilskud, hvor jeg rent faktisk kunne mærke, at det virkede på mange fronter (læs mere her). Desuden er der også alle de essentielle olier, som er fantastiske. Og på den baggrund måtte jeg også prøve MetaPWR, så snart det var blevet lanceret.

Mine grå hår genvinder deres originale farve

Personligt har jeg ikke problemer med hverken fysiske smerter eller kroniske sygdomme, så jeg kan ikke berette om ændringer på de områder. Jeg kan dog fortælle om en hel masse andre ændringer efter 6 måneder på MetaPWR.

Jeg har fået en særdeles fin og fast hud over hele kroppen. Min hud har altid været til den tørre side på kroppen – det er helt væk. Ungdommens spændstighed har indfundet sig igen. Og der er ligeledes tilført glød samt færre og finere linjer rundt om øjnene.

Jeg kan i høj grad mærke den stabile blodsukkerbalance. Det er virkelig en fornøjelse, for jeg behøver jeg ikke spise mellem måltiderne og har en større følelse af mæthed. Jeg føler mig også bedre tilpas i min krop. Det føles som om der er kommet flow i noget stagnation. Og så er det virkelig gået op for mig på et meget dybt niveau, hvilke konsekvenser det har at leve med et meget svingende blodsukker. Det er en øjenåbner af rang.

Mit hår vokser meget hurtigere. Det er ikke et resultat, som jeg har heppet på, for i forvejen vokser mit hår megahurtigt. Jeg er altid korthåret og bliver klippet hver 7 -8 uge – nu går der 6 uger. Jeg har tykt og krøllet hår, og nu er det også blevet silkeblødt. Det er desuden begyndt at genvinde sin originale røde farve i stedet for gråt. Det med den ændrede hårfarve er begyndt efter 4 måneder, hvor flere og flere hår nu vokser ud som røde. Min skønne frisør sagde, at hun aldrig har oplevet noget lignende. Grundlæggende er jeg mest begejstret for, at der kommer nogle overbevisninger i spil, når grå hår genvinder farven. Det er noget, de fleste opfatter som statisk, men det kan tydeligvis ændres. Det er da vildt.

Prøv at se disse fotos og forstør gerne for at se det tydeligere. Hvis jeg nu havde husket at tage et før-foto, så havde mit hår været helt gråt. Efter 4 måneder på MetaPWR vokser der hår frem med min originale hårfarve, og der bliver bare flere og flere af dem. Læg mærke til mængden af mørke hår, der spirer frem.

Det øverste foto er taget efter 6 måneder på MetaPWR d. 27-4-23. Det nederste 3 uger senere d. 18-5-23

Mit energiniveau er steget markant på en meget stabil måde – ikke som i sukker og kaffe effekten. Fra dag et med collagenet oplevede jeg et markant boost i energien, og det holder stadig. Jeg oplever en konstant energi i løbet af dagen og har mere overskud om aftenen end sædvanligt. Jeg restituerer også hurtigere end ellers, når jeg har tæret lidt på mig selv. Og så sover jeg dybere end tidligere.

Andre beretter om bedre syn, klarere hjerne, vægttab, færre fysiske smerter. Den dybe søvn betyder også for nogle, at de ikke behøver at tisse i løbet af natten.

Mere om de enkelte produkter og hvordan du bruger dem

Nummer 1 er MetaPWR essentielle olie, som er hovedingrediensen i alle produkterne. Den indeholder ingefær, grapefrugt, citron, kanel og pebermynte. Ingefær støtter fordøjelsen; grapefrugt ærer kroppen; citron udrenser; kanel støtter blodsukkeret, og pebermynte er opkvikkende. Den bruges til at overkomme sukkertrang og forsøg viser, at den kan mindske fedtcellernes størrelse. Jeg tager en dråbe direkte på tungen, når jeg føler trang til at spise udenfor måltiderne uden at være rigtig sulten. Den kan også kommes i bæreolie og masseres ind i huden. Grapefrugt hjælper med at stramme huden op.

Nummer 2 er MetaPWR Advantage, som er collagen. De fleste andre collagenprodukter på markedet indeholder 1-3 slags collagen, men Advantage består af 9 forskellige collagentyper, hvilket dækker et meget større spektrum af kroppens funktioner, og dermed opnås også en mere alsidig virkning på flere områder.
Hvis du gerne vil nørde mere om de forskellige typer collagen, så kan du læse mere her

Desuden er der NMN i – nicotinamide mononucleotide. Det er molekyler, som findes i alle celler. De er et forstadie til NAD+ – nicotinamide adeninedinucleotide, som er et enzym, der findes i alle celler i kroppen, og det tilfører energi. Det kan beskrives som hjertet i alle cellers funktioner. Det er derfor, de fleste oplever et energiboost, når de tager Advantage. NMN er unikt for MetaPWR.

Collagenet er lavet af collagen fra fisk, som naturligvis er fanget bæredygtigt.

Advantage indeholder desuden 8 andre aktive ingredienser bl.a. C-vitamin. Det indeholder 3 g collagen, og det lyder måske ikke af så meget. Det er det dog, fordi optagelsen i kroppen er vigtigere end mængden, og den er tilpasset, så de kommer som hydrolyserede tri-peptider, hvilket øger optageligheden med op til 12 gange.

Om morgenen tages Advantage collagenet. Det er et pulver som opløses i 2-3 dl koldt vand og drikkes indenfor et minut, da du på den måde får den bedste optagelse. Jeg drikker det efter min morgenmad. Det smager friskt af citron og appelsin, og pulveret opløses helt, så der er ingen klumper. Jeg elsker den rutine.

Nummer 3 er MetaPWR softgels som tages efter dagens 3 måltider. Det er olien i pilleform. De hjælper med at gøre hurtige kulhydrater til langsomt optagelige, hvilket regulerer blodsukkeret og stabiliserer det dagen igennem.

Nummer 4 er MetaPWR Assist består primært af 2 urter. Morbær reducerer blodsukkerstigninger efter et måltid samt mindsker optagelsen af kulhydrater og gør dem til langsomme. Berberine øger cellernes evne til at producere energi og sænker blodsukkeret. MetaPWR Assist bruges 30 minutter før et måltid. Det passer bedst med dagens største måltid eller det med flest kulhydrater.

Nummer 5 er beadlets, som er små kugler med en fjerdedel dråbe MetaPWR-olie i. De kommer i en lille bøtte på størrelse med en læbepomade, så den er nem at have med rundt.

Sådan kommer du i gang

Når vi skal ændre noget i vores vaner, hvad enten det er fysisk, mentalt eller åndeligt, skal vi tage et skridt ud af komfortzonen. Vi kan ikke tænke os til resultatet – vi skal også handle på det. Derfor er det vigtigt med små overkommelige handlinger, som fører os i den rigtige retning. Det betyder, at du i praksis også skal handle på de resultater du gerne vil opnå. MetaPWR giver dig et tilskud af energi for at få dig i gang og på rette spor.

Trænger du til at få boostet din energi, så prøv MetaPWR i en måned og se, hvad de gør for dig.

Du kan bruge følgende link, hvor pakken med MetaPWR er lagt i kurven. Du skal blot udfylde dine oplysninger og afslutte med betalingen. Så er du i gang indenfor en uge. Har du brug for hjælp, skriver du bare til mig, og så guider jeg dig. Også hvis ønsker at shoppe andre produkter end MetaPWR.

https://doterra.me/Kr9wCo

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *