Velværekit

Velværekittet (AromaTouch Diffused Kit) med de rene og kraftfulde essentielle olier fra doTERRA er perfekt til at skabe velvære og omsorg i din nære familie. Det er tid til at få familiemassage på skemaet. Alle olierne dufter dejligt, men deres effekt rækker langt udover det velduftende. De har alle også fysiske og mentale potentialer.

?Deep Blue lindrer fysiske smerter. Bland 1 dråbe sammen med lidt kokosolie og smør på de ømme steder.

?Balance grounder og er perfekt, hvis du nemt bliver overstimuleret. Masseres feks. sammen med lidt flydende kokosolie under fødderne ved sengetid på både børn og voksne. Dufter skønt af skov og nåletræer.

?Lavendel beroliger og 1 dråbe i diffuseren skaber en rolig stemning rummet.

?Tea Tree støtter dine energetiske grænser, og det kan være en velsignelse, når alle er hjemme både fra skole og arbejde. Lus bryder sig absolut ikke om Tea Tree.

?OnGuard støtter dit immunsystem. Jeg tager en dråbe direkte i munden, når halsen eller næsen kradser lidt, og i løbet af et par timer er alt normalt igen. Men vær lige lidt varsom – den er krads i munden. Kan med fordel tages i en kapsel, så man undgår den kradse fornemmelse. Kapsler er hylsteret fra en pille, som man selv kan fylde olier i.

⭐️Aromatouch er olien for afslapning – masser dine børn og din partner med olien og skab nogle gode stunder med nærkontakt og få en blødere krop.

?Wild Orange booster din kreativitet og dermed overflod, og så dufter den så lækkert, at du føler dig hensat til en appensinlund sydpå. Prøv også at forfriske dit vand med en dråbe.

?Pebermynte er forrygende, når en hovedpine er på vej – dup i panden og nakken. Og så er den opkvikkende, når du trænger til et boost af energi midt på eftermiddagen. Den er ligeledes ideel til køresyge.

Velværekittet indeholder 8 flasker af 5 ml + 115 ml flydende kokosolie samt en Petal diffuser. Hvad er så en diffuser? Det er en beholder, der fyldes med vand og et par af de ønskede dråber olie, og ved langsom forstøvning spredes duften i rummet over tid. Du kan bruge alle olier fra velværekittet i diffuseren – dog ikke på en gang, for så ender du med en oliebrandert. Velværesættet er en virkelig god investering – hvis du spørger mig – og det er en god måde at komme i gang med olierne på.

Velværekittet som også kommer med en petal-diffuser, som ikke vises på billedet

Du kan læse uddybende om Velværekittet her.

Lukket for kommentarer.