Vil du forøge din hjernekapacitet med 226%?

Et hold forskere har påvist, at essentielle olier øger ældre menneskers kognitive kapacitet. Den kognitive kapacitet er vores evne til at bearbejde information – at fortolke, forstå, huske og lære. Det er evner, vi alle bruger hele tiden.
Forsøgspersonerne fik øget deres kognitive kapacitet med 226% i løbet af et halvt år. Det er virkelig vildt.

“Særlige dufte kan måske forebygge demens” er overskriften i en ny artikel fra Illustreret Videnskab.

Forsøget gik ud på, at en gruppe mennesker fik en diffuser og 7 essentielle olier udleveret. Projektet blev lavet på 43 frivillige mænd og kvinder i alderen 60-85 år, som alle havde helt normale kognitive evner for deres alder ved forsøgets begyndelse. Hver aften skulle de putte en olie i en diffuser og lade den køre i 2 timer, mens de sov. En diffuser er en olieforstøver, der spreder duften af olierne i rummet. Der skal bare tilsættes vand og olier, så det er meget nemt. I dette tilfælde skulle forsøgspersonerne bruge en olie hver aften, så de kom igennem alle 7 olier i løbet af en uge. Det var denne simple øvelse, der fremkaldte kognitive forbedringer på 226% i løbet af 6 måneder. Derfor konkluderer forsøget, at det tyder på at essentielle olier kan forebygge demens.

Du kan læse hele artiklen her 

Jeg er ikke overrasket over resultatet, men det er skønt, når videnskaben begynder at interessere sig for essentielle olier og effekten af dem.
Jeg har brugt essentielle olier i mange år, og de beriger mit liv hver dag. Og ja, diffuseren kører også nu, mens jeg skriver bla. med Tangerine, som sætter fut i kreativiteten.

Demensen har jeg tæt inde på livet og mødt i alle dens afskygninger. Min far er dement og bor på plejehjem, hvor han får den bedst mulige hjælp. Hvor ville jeg dog ønske, at jeg blev mødt af en diffuser i både opholdsstuen samt lejlighederne, som spredte skønne dufte efter behov.

Du kan gentage forsøget derhjemme

Det var de essentielle olier Lemon, Wild Orange, Eucalyptus, Rosemary, Peppermint, Lavender og Geranium, som anvendtes i forsøget. Det er naturligvis både duftene og deres unikke kemiske profiler, der skaber resultaterne. Jo renere en olie er, desto større effekt har den.

Derfor anvender og anbefaler jeg de essentielle olier fra firmaet doTERRA.  Alle deres olier er 100% naturlige, rene, ikke-syntetiske, uforfalskede, og planterne de stammer fra, gror på deres naturlige voksesteder. Det er en kraftfuld cocktail.

Hvis du vil prøve den kognitive oliepakke på dig selv, så har jeg lavet et link til webshoppen. Du skal bruge en dråbe olie pr nat, og da hver flaske indeholder 250 dråber, strækker det til en lang periode. Pakke med de 7 olier Lemon, Wild Orange, Eucalyptus, Rosemary, Peppermint, Lavender og Geranium + diffuser koster ca. 1700 kr. 

Du får et gratis medlemskab (normaplris €25) af doTERRA samt 25% rabat allerede ved dit første køb. Fremover kan du også købe produkter med 25% rabat. Du kan købe hele sættet her, hvor alt er lagt i kurven. Du skal blot indtaste dine oplysninger og betale. Dernæst bliver pakken leveret til din dør.

Har du brug for hjælp og sparring, så kontakt mig endelig. Når du har modtaget din pakke, er jeg også din guide på din olierejse.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.